HABERLER

 

Evden eve nakliyeniz için güvenilir teklif almak hiç bu kadar kolay olmamıştı! İster cep telefonunuzdan, ister tabletinizden, ister masaüstü bilgisayarınızdan; Asya Nakliyat’ın kaliteli taşıma hizmetine ulaşmak artık sadece birkaç tık mesafede.

UNPLUGGED WITH PEGGY SMITH & EBRU DEMİREL

2016 EUROPALIA FESTİVALİ KAPSAMINDAKİ SERGİYE GİDEN SANAT ESERLERİNİN NAKLİYESİ ASYA NAKLİYAT TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Avrupa’nın en prestijli kültür ve sanat festivallerinden biri olan, Avrupa’nın çeşitli kentlerinde her iki yılda bir gerçekleştirilen ve bu yıl ülkemizin konuk ülke olarak davet edildiği Europalia Kültür Sanat Festivali kapsamında, Türkiye’den 29 müzeden getirilmiş ve bazıları şimdiye kadar hiç sergilenmemiş 255 sanat eserinin sergilendiği “Anadolu: Sonsuzluğun Evi” isimli sergiyi Asya Nakliyat gururla gerceklestirmistir.

Video of the exhibition can be seen from;

http://europalia.eu/

A STORY OF AN ELEPHANT

We are committed to adopt the rules of these associations in order to make sure our clients experience the highest industry standards through us.

By virtue of these associations, we have access to an exclusive network of more than 500 movers worldwide, which helps us provide our clients an outstanding and seamless service from end to end. Our clients can feel the confidence of entrusting their precious items to a leading global provider affiliated with certified partners within the industry committed to ensuring the same level of quality.